Πώς να θυμάσαι χιλιάδες αριθμούς!

Δυσκολεύεσαι να θυμάσαι αριθμούς; Δεν είσαι μόνος!

Οι περισσότεροι δυσκολεύονται να θυμούνται αριθμούς και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δυσκολεύεται να απομνημονεύει αφηρημένες έννοιες. Και οι αριθμοί δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα σύμβολο που υποδηλώνει κάποια ποσότητα αντικειμένων. Δεν είναι το ίδιο το πράγμα με μορφή και διαστάσεις.

Η αναγκαιότητα της ύπαρξης αριθμών

Βεβαίως, οι αριθμοί έχουν μεγάλη σημασία για τη ζωή μας. Χωρίς αυτούς θα κυριαρχούσε το χάος στην καθημερινότητά μας. Οι αριθμοί έχουν αποτελέσει τη βάση πολλών κοσμοθεωριών από την αρχαιότητα (π.χ. Πυθαγόρας) και στις μέρες μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όσο πιο καλοί είμαστε με τους αριθμούς, τόσο πιο λίγα λάθη κάνουμε.

Όμως το πλήθος των αριθμών, σαν να μην έφτανε η δυσκολία, που πρέπει να θυμόμαστε είναι τεράστιο. Και παρόλο που υπάρχει η δυνατότητα να τους σημειώνουμε (κωδικούς, τραπεζικούς λογαριασμούς, τηλέφωνο, αφμ, ταυτότητες, αριθμούς αυτοκινήτων, οδών, πτήσεων κ.λ.π.) έρχονται στιγμές που χρειάζεται να τους θυμόμαστε.

Τώρα μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση

Για αυτό χρειάζεται να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας να θυμάται αριθμούς. Ένα εκπαιδευμένο μυαλό σε συνδυασμό με κατάλληλες τεχνικές μπορεί να αποθηκεύσει και να θυμάται χιλιάδες αριθμούς κυριολεκτικά. Και δεν χρειάζεται να έχετε «μαθηματικό» μυαλό όπως λέμε. Τρόπο θέλει, τεχνικές, λίγο εξάσκηση και σύντομα θα εκπλαγείς από τις επιδόσεις της “μαθηματικής” μνήμη σου.

Υπάρχει τρόπος

Δεν χρειάζεται πια να βασανίζεσαι και να πονοκεφαλιάζεις με τους αριθμούς.

Η αλήθεια είναι ότι το να θυμάσαι αριθμούς είναι απίστευτα εύκολο αν ξέρεις τον τρόπο. Στο βιβλίο αυτό ο Γιάννης Αραχωβίτης περιγράφει με απλό τρόπο και με πολλά παραδείγματα το πώς η απομνημόνευση αριθμών μπορεί να γίνει μια εύκολο και ευχάριστη υπόθεση. Με τεχνικές δοκιμασμένες στο χρόνο και από παγκόσμιους πρωταθλητές καθοδηγείσαι να αναπτύξεις γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους μάθησης, αποθήκευσης και ανάκλησης μεγάλων και μικρών αριθμών.

Αγόρασε το Σήμερα σε Ηλεκτρονική Μορφή!

Για να γίνει σήμερα δικό σου στείλε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα Βιβλίο: Πώς να θυμάσαι χιλιάδες αριθμούς!! και θα σου στείλουμε τον τρόπο αγοράς!

pos na thimase arithmous 01Ότι χρειάζεσαι είναι σε αυτό το βιβλίο

Σήμερα υπάρχει υπερπληροφόρηση και ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται να αντιμετωπίζει, να μαθαίνει, να διαχειρίζεται και να θυμάται τρομακτικό όγκο χιλιάδων πληροφοριών. Χωρίς εύκολο και πρακτικό σύστημα αυτό είναι αδύνατο και θα οδηγηθούμε μοιραία σε αδιέξοδο, σε άγχος, σε διανοητική και φυσική εξάντληση, σε κατάθλιψη και σε «πεσμένη» απόδοση.

Σύστημα Απομνημόνευσης Αριθμών

Στο βιβλίο αυτό θα βρεις το Σύστημα Απομνημόνευσης Αριθμών που θα κάνει τη ζωή σου εύκολη. Και επιπλέον θα διαθέτεις «όπλα» που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να διακρίνεσαι. Δεν χρειάζεται να είσαι ευφυΐα. Απλώς χρειάζεσαι ένα τρόπο που να σε κάνει ευφυΐα .

Ξεκίνα σήμερα

Αν χρειάζεται να θυμάσαι αριθμούς, αν δυσκολεύεσαι, αν αγχώνεσαι και ξεχνάς, βάλε τέρμα τώρα στο μαρτύριό σου. Κάνε τη ζωή σου εύκολη, ευχάριστη, επιτυχημένη. Το βιβλίο είναι χρήσιμο πρακτικά για όλους τους ανθρώπους (μαθητές, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες, νοικοκυρές κ.λ.π.).

Οι αριθμοί είναι μέρος της ζωής μας. Ένας λάθος αριθμός μπορεί να κοστίσει πολλά. Όμως υπάρχει λύση. Γίνε φίλος μαζί τους. Γνώρισε τον τρόπο για να τους μαθαίνεις και να τους θυμάσαι με ακρίβεια.

Απόκτησε τώρα το βιβλίο και βρες μια μόνιμη λύση

Για να γίνει σήμερα δικό σου στείλε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα Βιβλίο: Πώς να θυμάσαι χιλιάδες αριθμούς!! και θα σου στείλουμε τον τρόπο αγοράς!
 • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

  Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

  Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

  Περισσότερα

 • Μεγάλη Επιτυχία

  Μεγάλη Επιτυχία

  Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

  Περισσότερα

 • International Coach Federation

  International Coach Federation

  O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board  e-genius.gr ...intelligent web software