Παλάτι Μνήμης

Εκπαίδευσε το πιο ισχυρό σου όπλο-το μυαλό σου!

To «Παλάτι Μνήμης» είναι η ναυαρχίδα της τέχνης της μνημονικής. Αποτελεί τη ραχοκοκαλιά που στηρίζει όλες τις σχετικές μεθόδους και τεχνικές.

Ως εφευρέτης της αναφέρεται ο Σιμωνίδης ο Κείος (556-469 π.χ.), Έλληνας λυρικός ποιητής, γεννημένος στην Ιουλίδα της νήσου Κέα.

Η χρησιμοποίηση του παλατιού μνήμης παραμένει ακόμα και σήμερα το βασικό εργαλείο όλο των πρωταθλητών μνήμης. Τους βοηθάει να αποθηκεύουν τεράστιο όγκο με σειρά και τάξη ώστε να μπορούν να τις ανακαλούν γρήγορα και ευκολότερα.

Ειδικά όταν οι πληροφορίες είναι πολλές και απαιτείται ακριβή απομνημόνευση και της διαδοχής τους, τότε το «Παλάτι Μνήμης» κρίνεται απαραίτητο και σου κάνει τη ζωή απλή και εύκολη.

Η δημιουργία του Παλατιού Μνήμης είναι εύκολη για τον καθένα. Οι πληροφορίες θα πρέπει να κωδικοποιηθούν κατάλληλα και αφού τις μάθουμε, να τις αρχειοθετήσουμε με τάξη στο Παλάτι Μνήμης.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που δυσκολεύεσαι να θυμάσαι πράγματα (μαθήματα, τηλεφωνικούς αριθμούς, κωδικούς, λίστες πραγμάτων, ονόματα κ.λ.π.) δεν υπάρχει λόγος να μην αλλάξεις σήμερα. Μάθε τη χρήση του «Παλατιού Μνήμης» και των τεχνικών μνημονικής και ξεπέρασε μια και καλή τις δυσκολίες σου. Απόκτησε πανίσχυρη μνήμη και κοφτερό μυαλό.

Τα πάντα μαθαίνονται αλλά χρειάζεσαι τα κατάλληλα εργαλεία και τις κατάλληλες τεχνικές.

Το «Παλάτι Μνήμης» είναι το βασικότερο πολυεργαλείο. Είναι το κλειδί της επιτυχίας όταν προσπαθείς να μάθεις οτιδήποτε στη ζωή σου.

Αγόρασε το Σήμερα σε Ηλεκτρονική Μορφή!

Για να γίνει σήμερα δικό σου στείλε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα Βιβλίο: Παλάτι Μνήμης! και θα σου στείλουμε τον τρόπο αγοράς!
Απόκτησε τώρα το βιβλίο «Παλάτι Μνήμης» του Γιάννη Αραχωβίτη (brain coach & memory expert) και ξεκίνα το ταξίδι σου στην αρχαία ελληνική τέχνη της μνημοτεχνικής που αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους στυλοβάτες των επιτευγμάτων του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού.

Δεν υπάρχει ασθενής μνήμη. Υπάρχει ανεκπαίδευτη μνήμη. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαθέτει άπειρες δυνατότητες. Μπορεί να αποκτήσει, να αποθηκεύσει και να ανακαλέσει εκατομμύρια πληροφοριών. Αποφάσισε σήμερα να αρχίσεις να τον εκπαιδεύεις.

Απόκτησε το «Παλάτι Μνήμης» και αναβάθμισε το πιο «πολύπλοκο κομπιούτερ» που υπάρχει. Το μυαλό σου.

Μάθε να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά το «Παλάτι Μνήμης» και απογείωσε την απόδοσή σου σε διάφορους τομείς της ζωή σου. Αυτά που διαβάζουμε αξίζουν, μόνο όταν τα θυμόμαστε.

Αγόρασε το Σήμερα σε Ηλεκτρονική Μορφή!

Για να γίνει σήμερα δικό σου στείλε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα Βιβλίο: Παλάτι Μνήμης! και θα σου στείλουμε τον τρόπο αγοράς!
 • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

  Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

  Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

  Περισσότερα

 • Μεγάλη Επιτυχία

  Μεγάλη Επιτυχία

  Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

  Περισσότερα

 • International Coach Federation

  International Coach Federation

  O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board  e-genius.gr ...intelligent web software