Άγγιξε την ζωή των άλλων!

zoiSpeakers Training Tip

‘Η δουλειά ενός ομιλητή δεν είναι να μιλά για να αρέσει. Μιλάει για να αλλάξουν συμπεριφορά αυτοί που τον άκουσαν να μιλά.

Αν όσα λέει κάποιος ομιλητής είναι μόνο για να αρέσει στους ακροατές του, τότε δεν υπάρχει ουσιαστικό όφελος για τον κόσμο. Το μικρόφωνο δεν πρέπει να το παίρνουμε για να φτιάξουμε την εικόνα μας, αλλά για να βοηθήσουμε αυτούς που μας ακούνε, για να βρουν έμπνευση στην πορεία τους, ιδέες για ανάπτυξη και λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όταν βγαίνουμε στην σκηνή για να μιλήσουμε, δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά που απλώς θέλουμε να πούμε, αλλά να πούμε αυτά που θα φανούν χρήσιμα, σε αυτούς που θα μας ακούσουν.

Κάθε ομιλητής που σέβεται το κοινό του, νοιάζεται για το τι θα αποκομίσουν οι ακροατές του και δεν σκέφτεται πώς θα "φανεί" αρεστός για προσωπικούς λόγους.

Ένας ομιλητής μιλάει για να αγγίζει την ζωή των άλλων και όχι για να φτιάχνει την δική του.


Η επικοινωνία είναι το κορυφαίο γνώρισμα των ηγετών!

Ομάδες Ανάπτυξης του SuccessMentor

Σου έχουν δοθεί οι ίδιες ώρες σε μια μέρα που δόθηκαν στον Αϊνστάιν, στον Ντα Βίντσι, στον Σωκράτη, στον Έντισον και σε όλους τους άλλους που μεγαλούργησαν. Σε τι λοιπόν αφιερώνεις τον εαυτό σου και με τι καταπιάνεσαι προσπαθώντας να βελτιώσεις, από κάθε άποψη, το επίπεδο της ζωής σου;

Μάθε περισσότερα

 • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

  Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

  Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

  Περισσότερα

 • Μεγάλη Επιτυχία

  Μεγάλη Επιτυχία

  Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

  Περισσότερα

 • International Coach Federation

  International Coach Federation

  O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board  e-genius.gr ...intelligent web software