Γράφτηκε στις .

Δούλεψε τις ικανότητές σου στην επικοινωνία και διεκδίκησε περισσότερα από τη ζωή!

13 λέξεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου:

«Ο Φόβος κτύπησε την πόρτα Η Πίστη άνοιξε Και κανείς δεν ήταν εκεί»

pop up successΗ σοφία του πιο πάνω ποιήματος είναι σαφής.

Όταν κάποιος γεμίζει τις σκέψεις του με σοφές λέξεις και τις κάνει πιστεύω του, τότε η ζωή αναμφίβολα θα αλλάξει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Φόβος εξαφανίζεται ή υποχωρεί όταν αντιμετωπιστεί θαρραλέα και με Πίστη.

Τόσο πολύ δύναμη σε 13 μικρές λέξεις.

Οι λέξεις έχουν δύναμη.

«Ο Θάνατος και η Ζωή εξαρτώνται από τη δύναμη της γλώσσας …»  Παροιμίες 18:21

public speakingΤο να μπορείς να πείθεις, να ενθουσιάζεις, να επηρεάζεις και να εμπνέεις είναι ίσως το ισχυρότερο επαγγελματικό και κοινωνικό όπλο που μπορεί να διαθέτει κάποιος.
Και αυτό το πανίσχυρο όπλο μπορεί κάποιος να το αποκτήσει αν ασχοληθεί συστηματικά με την ρητορική, με την τέχνη της δημόσιας ομιλίας και της επικοινωνίας.

Αυτό είναι μια από τις βασικές μου δουλειές ως Speech Coach και Success Mentor. Να βοηθήσω τους μαθητές μου να αποκτήσουν αυτό το πανίσχυρο όπλο και να μάθουν να το χειρίζονται σωστά.

Η καλύτερη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία είναι  συνήθως αυτό που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά στο να προσληφθείς, στο να πετύχεις περισσότερες πωλήσεις, στο να αποκτήσεις περισσότερους πελάτες, οπαδούς, φίλους.

Σημαίνει επίσης καλύτερες σχέσεις με τον (την) σύντροφο σου, τα παιδιά σου, συγγενείς.
Περισσότερα κέρδη, καλύτερη ποιότητα ζωής, περισσότερη ελευθερία.

Η δυνατότητα να μιλάμε σωστά και με αυτοπεποίθηση είτε σε φιλικό περιβάλλον, είτε απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο πολλών ατόμων είναι επιτακτική  αναγκαιότητα στην επαγγελματική και στην καθημερινή ζωή μας.

Ο φόβος του να σταθώ μπροστά σε κόσμο και να αναπτύξω τις ιδέες μου, να παρουσιάσω την δουλειά μου, ή να εκφράσω μια αντίθετη άποψη πάνω σε ένα φλέγον θέμα είναι από τους πιο συχνούς και ισχυρούς φόβους που αντιμετωπίζουν η πλειονότητα των ανθρώπων (πάνω από το 75 %).

speaking crowd shot

Το ευτύχημα είναι ότι όποιος θέλει μπορεί όχι μόνο να ξεπεράσει αυτή την παραλυτική φοβία αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία / σπουδές να γίνει επιδέξιος χειριστής τη δημόσιας ομιλίας.

Επικοινώνησε άμεσα μαζί μου. Δυνατότητα ομαδικών ή ατομικών μαθημάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου. Τώρα και μέσω ίντερνετ.

Δούλεψε τις ικανότητές σου στην επικοινωνία και διεκδίκησε περισσότερα από τη ζωή.

Το καλό δεν βρίσκεται στην πολλή πληροφορία αλλά στην σωστή επικοινωνία.

Ξεκίνα τώρα και επωφελήσου της τρέχουσας προσφοράς μας: 30% έκπτωση στους πρώτους 20 που θα ξεκινήσουν μέχρι τις 15 Δεκέμβρη.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.