Γράφτηκε στις .

Ένα πράγμα την φορά

Ένα μυστικό της συνεχούς βελτίωσης και προόδου είναι να κάνεις μόνο ένα πράγμα τη φορά. Μπορεί να ακούγεται ως κάτι το προφανές αλλά στην πράξη σπανίως το εφαρμόζουμε. Το οφέλη είναι τεράστια αλλά κερδίζονται μόνο μέσα από την εφαρμογή και την πρακτική. Στη συνέχεια θα διαβάσεις μερικές τεχνικές και το τι αποφέρουν. Έτσι θα κατανοήσεις το πόσο σημαντικό είναι να κάνεις ένα πράγμα τη φορά.

1.Κάνοντας ένα πράγμα τη φορά, μπορείς και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Αν δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλεις, το μοναδικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερη απόδοση και περισσότερες επιτυχίες. Είναι αυτή η στάση του «δίνω το 100% σε κάθε τι που κάνω», που σου επιστρέψει το μέγιστο κέρδος. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να λάβεις αν δεν δώσεις, να θερίσεις αν δεν σπείρεις. Δίνοντας την κάθε στιγμή, σου επιτρέπει να λαμβάνεις σε όλες τις περιπτώσεις.

2. Κάνοντας ένα πράγμα τη φορά σου επιτρέπει να αποκτήσεις βαθιά γνώση.

¨Όταν δίνεις σε κάτι την  προσοχή αποκλειστικά, και του αφιερώνεις τις σωματικές και συναισθηματικές σου ικανότητες, τότε καταφέρνεις να διεισδύσεις μέσα του, να το κατανοήσεις κα πώς να το κάνες κτήμα σου. Έτσι θα πετύχεις το να γίνεις γνώστης και ειδικός.

3. Κάνοντας ένα πράγμα τη φορά δημιουργεί νοητική πειθαρχεία του υποσυνείδητού .

Με άλλα λόγια, θα σου επιτρέψει να ελέγξεις  και να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη του υποσυνείδητού σου αποτελεσματικά και επίσης θα δυναμώσει τις πράξεις σου για την επίτευξη των στόχων σου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς συνειδητά να κατευθύνεις το υποσυνείδητό σου.

Τι να περιμένεις

Κάνοντας ένα πράγμα τη φορά είναι κρίσιμο για την επιτυχία σου. Οι διακρίσεις έρχονται μόνο όταν δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου, την κάθε στιγμή, σε κάτι που αγαπάς, σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Για αυτό θα πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι και εστιασμένοι σους στόχους μας και στη προσπάθεια που καταβάλουμε , την κάθε στιγμή. Μόνο έτσι μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή μας και τα κέρδη μας. Ένα συγκεντρωμένο μυαλό, μια συγκεντρωμένη και σωστά κατευθυνόμενη ενέργεια μπορούν να κάνουν θαύματα.

Καλή επιτυχία.

Γιάννης Α. Αραχωβίτης

www.SuccessMentor.gr


Μαθήματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. -30% Προσφορά Σεπτεμβρίου.

Πληρ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ: 6945 954 564