Μαύρες Γάτες

black catΑντί να τα ρίχνουμε στις μαύρες γάτες (έλλειψη ευκαιριών, χρόνου, ρευστού, οι κακοί γείτονες/πολιτικοί, η παγκοσμιοποίηση, η ταπεινή καταγωγή μας, η ηλικία, στη Παρασκευή και 13 ,κ.λ.π.) είναι καλύτερα να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει σωστά και να βρούμε λύσεις. Να είσαι πάντα αυτός που ψάχνει και βρίσκει λύσεις και όχι δικαιολογίες ρίχνοντας το φταίξιμο της απραξίας /αποτυχίας στις ... Μαύρες Γάτες.

Σύστησε το https://www.facebook.com/pages/Success-Mentor/180718888790068 στους φίλου σου..Ίσως έχουν και αυτοί προβλήματα ...Κάντε "Μου Αρέσει" στη ΣΕΛΙΔΑ για να δεις άσπρες ..μέρες ( και γάτες)

Διαβάστε ακόμη:

Χριστουγεννιάτικα (αγιοβασιλιάτικα) δώρα

Χριστουγεννιάτικα (αγιοβασιλιάτικα) δώρα

Χάρισε εμπειρίες, όχι αντικείμενα!

Όλοι μας ξέρουμε ότι τα χρήματα δεν σε κάνουν από μόνα τους ευτυχισμένο. Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό; Ίσως γιατί τα ξοδεύουμε σε λάθος πράγματα. Πράγματα που απλώς γεμίζουν τα σπίτι μας, τα ράφια μας, το γκαράζ μας, το δάχτυλά μας, τα αυτιά μας κ.λ.π. Δυστυχώς όλα αυτά δεν μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους.
Μα γιατί;

Περισσότερα

Η παρέα!

pareaτου Γιάννη Αραχωβίτη

"Η παρέα είναι από το θεό!" έλεγε η γιαγιά μου.
Και μάλλον δίκιο είχε. Όταν νοιώθεις μόνος (όχι όταν είσαι μόνος) δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος. Και έτσι ακόμη και μια μικρή διέξοδος, δίνει μεγάλη χαρά σε όποιον έχει ανάγκη την παρέα. Αγαπήστε τα ανθρώπους, τα σκυλιά , τα κατοικίδια που σας προσφέρουν αυτό το μοναδικό αγαθό της καλής παρέας.

Περισσότερα

Ποιές τροφές βοηθούν τη Σκέψη, τη Μάθηση, τη Μνήμη και σε προστατεύουν από διάφορες επίφοβες καταστάσεις όπως η Άνοια, η Κατάθλιψη και η νόσος του Αλτσχάιμερ?

brainfoodΟ εγκέφαλος είναι υπεύθυνος για σχεδόν όλες τις ενέργειες του σώματος μέσω της μεταφοράς των μηνυμάτων στα νεύρα από το νωτιαίο μυελό.  Η σκέψη, η μάθηση αλλά και η μνήμη αποθηκεύονται επίσης στον εγκέφαλο.  Η πραγματική μνήμη που χρειάζεται στην καθημερινότητα μειώνεται με την πάροδο των χρόνων εξαιτίας διαφόρων παραγόντων.  Ένας από αυτούς είναι η ποιότητα της διατροφής.  Τα σωστά τρόφιμα διασφαλίζουν την καλή λειτουργία του εγκεφάλου αλλά και προστατεύουν από επίφοβες καταστάσεις όπως η άνοια, η κατάθλιψη και η νόσος Αλτσχάιμερ:

Βατόμουρα-φράουλες:  

Λόγω των αντιοξειδωτικών στοιχείων(πολυφαινόλες), βιταμινών Α, C και του φλαβανοειδούς ανθοκυανίνη βελτιώνουν την μάθηση, την κίνηση αλλά και την μειωμένη, λόγω ηλικίας, μεταγωγή των νευρικών ερεθισμάτων.  Προστατεύουν από τοξίνες, βελτιώνουν τη χρήση της γλυκόζης από τον εγκέφαλο και προωθούν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων.  Οι φράουλες περιέχουν επίσης κουερσετίνη η οποία ελέγχει την εγκεφαλική φλεγμονή, τον εκφυλισμό αλλά και τη μνήμη.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software