Ο Σκοπός μιας Επιχείρησης!

companyΟ κύριος Σκοπός μιας Επιχείρησης είναι :

1. Να δημιουργήσει Αξία για τους Πελάτες της με το να καλύπτει τις ανάγκες τους με  Προϊόντα και Υπηρεσίες.

2. Να δημιουργεί Αξία για τους ιδιοκτήτες και μέτοχους με το να καλύπτει τις ανάγκες τους που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν – πλούτο, οικονομική εξασφάλιση, ανεξαρτησία, καλύτερη ποιότητα ζωής και καλύτερες περεταίρω επιχειρηματικές δυνατότητες

SuccessMentor

Διαβάστε ακόμη:

Μάθε να αντιδράς σωστά..

courage-rappellingΤου Γιάννη Αραχωβίτης –SuccessMentor

Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα στη ζωή. Δύσκολα μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Δύσκολα αλλάζεις τους άλλους , ειδικά όταν δεν το θέλουν οι ίδιοι. Και πολλές καταστάσεις  δεν εξαρτώνται καν από το τι θα κάνεις εσύ και το τι θα κάνουν οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν.

Περισσότερα

Εσύ τα κάνεις υπαρκτά!!!

dreamτου Γιάννη Αραχωβίτη (www.SuccessMentor.gr)

Μερικές φορές στη ζωή δουλεύεις σκληρά για ένα όνειρο που κανείς άλλος δεν βλέπει παρά μόνο εσύ!!
Και αυτό αξίζει την κάθε «θυσία» που κάνεις, γιατί εσύ το βλέπεις σαν χαρά.
Και δεν χρειάζεσαι τα παλαμάκια των άλλων , ούτε και την κολακεία τους. Εσύ έχεις επιλέξει το ταξίδι σου και δεν ψάχνεις απαραίτητα για συνταξιδιώτες. Οι ηγέτες βλέπουν και ονειρεύονται όταν οι άλλοι κοιμούνται. Και δεν περιμένουν τους άλλους για να ξυπνήσουν το πρωί αλλά πετάγονται από το κρεβάτι τους από τα άγρια χαράματα γιατί μέσα τους φτερουγίζει η λαχτάρα των ονείρων τους. Και το μονοπάτι το ανεβαίνουν τραγουδώντας γιατί χαίρονται την διαδρομή και ξέρουν ότι εκπληρώνουν το στόχο που οι ίδιοι επέλεξαν να κυνηγήσουν. Βρες κάτι που να αξίζει να αφιερώσεις τον εαυτό σου και κάνε όλες τις αλλαγές που θα δώσουν αέρα στα φτερά σου. Το ότι οι άλλοι δεν βλέπουν τα ίδια πράγματα με σένα, δεν σημαίνει ότι είναι ανύπαρκτα. Γιατί υπαρκτά τα κάνει η φαντασία, η πίστη και η θέληση του καθενός να τα πραγματοποιήσει.

Περισσότερα

Αγωγός καλοσύνης!

kalosiniτου Γιάννη Αραχωβίτη

«Καμία πράξη καλοσύνης όσο μικρή κι αν είναι, δεν πάει χαμένη»
Αίσωπος

Κατά την γνώμη μου καμιά πράξη καλοσύνης δεν είναι μικρή. Γιατί όταν προσφέρεις αγάπη, βοήθεια, χαμόγελο κ.λ.π., τότε αφήνεις τον ήλιο να λάμψει σε μια καρδιά που μπορεί να ασφυκτιά στο σκοτάδι, να πνίγεται στην απελπισία και στην ανάγκη. Μια σταγόνα στα ξεραμένα χείλη του ταξιδιώτη της έρημου μπορεί να είναι όλη του η ζωή . Μια κουβέντα παρηγοριάς στον πονεμένο, μπορεί να είναι το βάλσαμο στην πληγή του. Μια ματιά στον περιφρονημένο , μπορεί να είναι η αρχή της πίστης του στην ζωή.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software