Για να φτάσεις ψηλά...

na ftaseis psilaτου Γιάννη Α. Αραχωβίτη

Πολλές φορές , αν όχι όλες, το αν θα πετύχεις στη ζωής σου, το αν θα είσαι ευτυχισμένος, υγιής κ.λ.π. είναι αποτέλεσμα προσπαθειών και συνεργασιών που καταβάλλονται από πολλά άτομα. Μπορεί εσύ να σηκώνεις το μεγάλο βάρος, να έχεις την ευθύνη για τη ζωή σου, αλλά και η βοήθεια που λαμβάνεις από τους άλλους δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ούτε και ποιότητα.

Είναι η δουλειά άλλων που γίνεται σκαμνάκι, για να πατήσουμε πάνω και να φτάσουμε ψηλότερα. Μάθε να συνεργάζεσαι και να τιμάς τη προσφορά των άλλων. Κανένας στη ζωή δεν τα έκανε όλα μόνος τους. Όλοι μας στηριζόμαστε στους ώμους κάποιων άλλων για να φτάσουε ψηλά.. Δεν υπάρχει αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και ας το ισχυρίζονται κάποιοι αδαείς. Δεν μπορείς να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου για ανάπτυξη, χωρίς τη γνώση, τη δημιουργία και την σοφία άλλων. Δεν μπορείς να μιλήσεις στην άλλη άκρη του κόσμου χωρίς τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, που κάποιου άλλου η εργασία στις προσφέρει.
Μάθε να αναζητάς και να βρίσκεις ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί σου μέρος της δουλειάς που πρέπει να κάνεις. Μάθε να δίνεις και να παίρνεις. Βρες τους καλύτερους και πιο έμπιστους. Αυτούς που αληθινά θέλουν, που μπορούν να βοηθήσουν και να μοιραστούν το όραμά σου. Αυτοί που αντιλαμβάνονται, ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε στα …. Αστέρια

Καλές Γιορτές
Γιάννης Αραχωβίτης
Success Mentor- Speech Coaching -Habits Expert
www.SuccessMentor.gr


Kάνετε κλικ στο "Μου Αρέσει" για να λαμβάνετε πρώτοι νέα, άρθρα και προσφορές

Διαβάστε ακόμη:

2 Σημαντικές Ιδέες

2 Σημαντικές Ιδέες

Πρώτη ιδέα

Στην αρχή της μέρας

«Σε τι θα εστιάσω να βελτιωθώ σήμερα;»

Περισσότερα

Αυτοπειθαρχία…

του Γιάννη Αραχωβίτη (SuccessMentor)

thaumatourges-symvoulesΜια από τις πιο σημαντικές αρετές και προϋπόθεση για την επιτυχία!!

Δυστυχώς και από τις πιο δύσκολες να εφαρμόσουμε σε καθημερινή βάση.

5 μικρές μα θαυματουργές συμβουλές..

Περισσότερα

Οι αξίες αναδεικνύονται όταν δοκιμαζόμαστε!

axiesτου Γιάννη Αραχωβίτη

Τώρα που πιάσανε τα κρύα, τα δύσκολα για τους άστεγους και για τα αδέσποτα, ας δώσουμε τον ένα μας χιτώνα σε αυτούς που τον χρειάζονται.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και πραγματικά το να ζητάς από κάποιον να είναι ελεήμονας ίσως και να μην είναι το ευκολότερο πράγμα. Όμως όλοι μας μέσα μας, βαθιά μέσα στην καρδιά μας, ξέρουμε ότι έχουμε περίσσευμα. Μπορούμε να δώσουμε κάτι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε. Κάτι που για μας δεν είναι απαραίτητο αλλά για κάποιον άλλο μπορεί να κάνει τη διαφορά στις μέρες που περνάμε.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software