Ξεκίνα την μέρα σωστά, για να πάει καλά

Για να κατεβάσετε το παρακάτω άρθρο στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το όνομα σας και θα σας στείλουμε άμεσα και δωρεάν τον κωδικό πρόσβασης!

pdf button clear 1

Διαβάστε ακόμη:

Το καλοκαίρι προσφέρεται για επανεξέταση και αναθεώρηση!

summerτου Γιάννη Αραχωβίτη

Το καλοκαίρι έφτασε. Οι φωτεινοί ουρανοί και οι γαλάζιες θάλασσες δημιουργούν ψυχική ανάταση και επιθυμία αναζωογόνησης. Ευνοούν τις αλλαγές, το έναυσμα για νέες αναζητήσεις και κατακτήσεις. Αφήσου στη μαγεία της φύσης, χαλάρωσε και πήγαινε με τη ροή. Πάντα το φυσικό περιβάλλον επηρεάζει τη διάθεσή μας και τη συμπεριφορά μας. Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με την περιπέτεια, με τα ταξίδια, με την ανανέωση.

Περισσότερα

Να εκφράζεις τα συναισθήματά σου

freudτου Γιάννη Αραχωβίτη

Δυστυχώς πολλές φορές η επιλογή μας είναι να μην μιλήσουμε, να μην εκφράσουμε την αντίρρησή μας, να μη διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει, να μην πούμε πως νοιώθουμε γύρω από κάτι. Αυτό είναι μια συνήθη στρατηγική για να αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις, την γκρίνια, την αμηχανία κ.λ.π.

Περισσότερα

Δεν είναι ατύχημα, αλλά σχέδιο

Δεν είναι ατύχημα, αλλά σχέδιο

Του Γιάννη Α. Αραχωβίτη

Success Mentor- Peak Performance Trainer

Ο εθισμός στην τεχνολογία (τηλέφωνα, κομπιούτερ, ιντερνέτ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλεόραση, ράδιο, παιχνίδια κ.λ.π.) δεν συμβαίνει τυχαίως αλλά αποτελεί την κατάληξη ενός καλοσχεδιασμένου σχεδίου και μιας ύπουλης παγίδας. Όλες αυτές οι συσκευές και τα συστήματα είναι έτσι προγραμματισμένες να σε αιχμαλωτίζουν νοητικά και συναισθηματικά. Κάθε φωτισμός τους, εικόνα, ήχος, γκατζετάκι κ.λ.π. είναι σκοπίμως σχεδιασμένο να εξασκεί «γοητεία» πάνω σου και να σε ελκύει μονίμως κοντά του.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software