Να είσαι το φως στη ζωή των άλλων!

happyτου Γιάννη Αραχωβίτη

Όταν μπαίνεις στην ζωή των άλλων, με οποιοδήποτε τρόπο, φρόντισε να είσαι θετικός,χαρούμενος και να προσθέτεις καλοσύνη, αγάπη και ευγένεια στην μέρα τους. Φτιάξε την διάθεσή σου, τις σκέψεις, τσέκαρε το τι θα πεις ή θα γράψεις και αναλογίσου αν είσαι σε συντονισμό με την ομορφιά και την αγάπη. Ο κόσμος έχει πολλά βάσανα για να τον μαυρίζουμε περισσότερο άστοχα και αβασάνιστα. Θυμήσου ότι αυτό που δίνεις παίρνεις.

Ο τρόπος που λες κάτι, η επιλογή των λέξεων και των πράξεων δημιουργούν έαν θετικό ή αρνητικό κλίμα. Σε ποιους θέλεις να ανήκεις? Σεβάσου την ευαισθησία του άλλου, πρόσθεσε μια ευχάριστη, θετική νότα στη ζωή του.
Όταν μιλάμε, όταν γράφουμε , όταν πράττουμε (και ο τρόπος που τα κάνουμε όλα αυτά) δείχνουμε μεγάλο μέρος του εαυτού μας, το τι είμαστε και πως θεωρούμε τους άλλους συνάνθρωπούς μας...
Μια γλυκειά καλημέρα σε όλη την παρέα. Ας είμαστε η θετική δύναμη στη ζωή. Ας βρίσκουμε σε αυτή την παρέα ανθρώπους που θέλουμε να είμαστε φίλοι, να ανταλάσσουμε ιδέες και απόψεις και να γινόμαστε πλουσιότεροι σε γνώσεις και συναισθήματα.


Δεν μπορώ άλλο πια! -της Meryl Streep

Γίνε φίλος της Σελίδας μας!
Καθημερινά λόγια έμπνευσης και θετικής ενέργειας!

Διαβάστε ακόμη:

Μάθε να ρωτάς! Έτσι βρίσκεις το δρόμο της ανάπτυξης, το κλειδί της επιτυχίας!

queΜία απλή ερώτηση μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου

Η ερώτηση είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχος στο δρόμο προς την αναζήτηση.

Αυτό το τόσο απλό πράγμα είναι το κλειδί για να ανοίξουμε μια πόρτα άπειρων πιθανοτήτων μπροστά μας. Οι σημαντικές ερωτήσεις δε, είναι αυτές που ξεκλειδώνουν τις απεριόριστες δυνατότητές μας.

Όλες οι μεγάλες αλλά και οι μικρές ανακαλύψεις στον κόσμο, προήλθαν από μία απλή ερώτηση. Στην φιλοσοφία αυτές οι μεγάλες ερωτήσεις είναι "Ποιός είμαι;", "Τι έχω έρθει να κάνω;", ενώ στην επιστήμη συνήθως γίνονται οι ερωτήσεις "τι κρύβεται πίσω από το τάδε φαινόμενο", "Πως μπορώ να κάνω κάτι καλύτερα";

Περισσότερα

Γκρίνια σε εποχή κρίσης!!

griniaτου Γιάννη Αραχωβίτη

Εδώ που τα λέμε δεν περίμενα να έρθει η κρίση για να διαπιστώσω ότι ο Έλληνας είναι γκρινιάρης από χόμπι. Νομίζω ότι και στον παράδεισο να ζούσε κάτι θα έβρισκε να μουρμουρίσει. Θα έλεγε για παράδειγμα «γιατί κλείνουν τόσο ενωρίς τα μπουζουξίδικα, γιατί μας ξυπνάνε πρωί πρωί κυριακάτικα κ.λπ.»

Περισσότερα

Για να πετύχεις το απίθανο!

succes tips03Για να πετύχουμε το απίθανο θα πρέπει πρώτα να πιστέψουμε ότι είναι πιθανό. Τα βαθύτερά μας πιστεύω καθορίζουν τις προσδοκίες μας. Όταν οι σκέψεις μας και τα πιστεύω μας είναι περιοριστικά είναι προφανές ότι και οι προσδοκίες μας μικραίνουν. Και κανείς δεν γίνεται άλλα να πιστεύει, άλλα να σκέφτεται και άλλα να κάνει. Στο τέλος εκδηλώνουμε αυτό που έχουμε μέσα μας και ελκύουμε αυτά που προσδοκούμε και θεωρούμε πιθανά. Αλλάζοντας τα βαθύτερά μας πιστεύω, αυτά που σχηματίζουν τον πραγματικό μας πυρήνα, τότε θα μπορέσουμε να μετασχηματισθούμε σε διαφορετικό άτομο. Ο καθένας μας έχει απίστευτες δυνατότητες.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software