Διαβάστε ακόμη:

Πώς να βρεις ενέργεια και ενθουσιασμό όταν νοιώθεις «πεσμένος»

pesmenosτου Γιάννη Αραχωβίτη (SuccessMentor)

Σου έχει τύχει να ξυπνάς και να νοιώθεις κουρασμένος; Να μην έχεις ενέργεια και όρεξη για τίποτα; Να σέρνεσαι βαριεστημένα και να μην βρίσκεις χαρά σε τίποτα;

Μερικές φορές η εξάντληση είναι πνευματική και σωματική. Αν δεν τρώμε καλά, αν δεν γυμναζόμαστε τακτικά και δεν ξεκουραζόμαστε επαρκώς μπορεί να είναι τα αίτια αυτής της ζοφερής κατάστασης.

Όλοι το έχουμε νοιώσει. Άδειοι χωρίς διάθεση για τίποτα. Τη μια μέρα είσαι συγκεντρωμένος και δυναμικός στη δουλειά σου, στο γυμναστήριο και στις άλλες δραστηριότητες και την επόμενη μέρα είσαι σαν ξεφούσκωτο μπαλόνι. Ισοπεδωμένος χωρίς ίχνος σφρίγους και ζωντάνιας.

Περισσότερα

Ήδη πέρασε ο πρώτος μήνας του 2015!

riskτου Γιάννη Αραχωβίτη
www.SuccessMentor.gr

- Τι έγινε προχωρήσαμε καθόλου;
-Σε τι;
- Μα στα σχέδια που έκανες στην αρχή του χρόνου. Ότι φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, ότι θα τα δώσεις όλα και δεν θα τα παρατήσεις….
- εε ξέρεις μωρέ! Δεν είχα χρόνο, έτρεχα.. για να είμαι ειλικρινής, δεν ξεκίνησα καθόλου. Ή για να είμαι πιο ακριβής έκανα δυο τρεις προσπάθειες αλλά μετά έμπλεξα… και τα παράτησα..

Περισσότερα

Ζωή χωρίς όνειρα

oneiraτου Γιάννη Αραχωβίτη

Και να αγωνίζεσαι για την πραγματοποίηση των ονείρων σου. Δεν φαντάζεσαι που μπορείς να φτάσεις όταν αποφασίσεις να ξεκινήσεις και να επιμείνεις!
Ακόμα και αν τύχει και πέσεις, δεν χάθηκε ο κόσμος! Απλώς σήκω και ξαναπροσπάθησε. Το πρόβλημα είναι όταν παύεις να παλεύεις. Τότε είναι που χάνεσαι. Όταν εγκαταλείπεις την προσπάθεια.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software