Η απάντηση είναι μία και απλή. ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

group-01του Γιάννη Αραχωβίτη

Ομάδες Ανάπτυξης του SuccessMentor

Η λέξη Προοπτική είναι μια από τις πιο όμορφες λέξεις στην Ελληνική γλώσσα. Υποδηλώνει αισιοδοξία, ελπίδα και υπόσχεση επιτυχίας! Ανοίγει την πόρτα προς την πληρότητα , την ολοκλήρωση και την ανάπτυξη. Βασίζεται στις πιθανότητες.

Έχουν όλοι οι άνθρωποι πιθανότητες να ζήσουν το όνειρό τους; Βεβαιότατα! Όλοι..Εγώ, εσύ , ο καθένας χωρίς εξαίρεση.
Ζουν όλοι οι άνθρωποι το όνειρό τους; Όχι. Πολλοί ζουν με όνειρα, μερικοί ζουν τα όνειρα και περισσότεροι «φεύγουν» με ανεκπλήρωτα όνειρα.
Μιας και διαβάζεις τα άρθρα μου και παρακολουθείς το SuccessMentor , πιστεύω (υποθέτω) πως θέλεις να εκπληρώσεις κάποια από τα όνειρά σου και να βελτιώσεις κάποια σημεία του εαυτού σου, της αποδοτικότητάς σου και να ζήσεις μια ζωή με σκοπό, ευτυχία και επιτυχία. Και η ερώτηση είναι : Πως το πετυχαίνεις αυτό; Πως μπορείς να πετύχεις, να ευτυχίσεις, να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να εκπληρώσεις τους σκοπούς σου;

Η απάντηση είναι μία και απλή. ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! Για να κάνεις κάτι στη ζωή, θα πρέπει πρώτα να γίνεις κάτι στη ζωή. Και αυτό απαιτεί ανάπτυξη, βελτίωση, πρόοδο. Δεν πρόκειται να βελτιώσεις την ζωή σου αν δεν αλλάξεις κάτι που κάνεις συστηματικά και σε βάθος χρόνου. Και εδώ είναι η δυσκολία. Η δυσκολία είναι μεταξύ του θέλω κάτι και του κάνω κάτι.

Η επιθυμία μου (ο σκοπός μου) είναι να σε βοηθήσω να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς ώστε να έχεις σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσεις όλα αυτά τα στοιχεία, τα ταλέντα και τις δυνατότητες (που όλοι διαθέτουν) για να φτάσεις να γίνεις ο άνθρωπος που θα ήθελες και μπορείς. Χωρίς ανάπτυξη , δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα.
Όμως ποιοι είναι οι νόμοι της ανάπτυξης;
Ποιες σκέψεις και συνήθειες την σαμποτάρουν;
Πως φτιάχνεις ένα πρόγραμμα συνεχούς, σταθερής και ισοροποιημένης ανάπτυξης;
Γιατί το να εστιάζεις σε στόχους δεν δουλεύει;
Ποια βήματα εξασφαλίζουν την ανάπτυξη και στη συνέχεια την επιτυχία;

Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για μια δομημένη, σταθερή και εξαιρετικά πετυχημένη διαδικασία εγγράψου σε μια από της Ομάδες Ανάπτυξης του SuccessMentor. Σε ολιγάριθμα γκρουπ, με θετικά άτομα, σε περιβάλλον βοηθητικό χτίζουμε βήμα βήμα τον εαυτό μας για να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας και να βελτιώσουμε την ζωή μας (σε κάθε επίπεδο).

Τα μαθήματα ξεκινούν σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά οι ομάδες είναι μικρές. Αν πιστεύεις ότι αξίζει να παλέψεις με στρατηγική για τα όνειρά σου (για μια καλύτερη ζωή) , γράψε μου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και γίνε μέλος μιας Ομάδας Ανάπτυξης του SuccessMentor. Θα σου σταλούν οδηγίες ή μπορείς να επικοινωνήσειw μαζί μου και τηλεφωνικώς στο 6945 954564.

H Ανάπτυξη δεν είναι κάτι που συμβαίνει από μόνο του. Ούτε μπορείς να περιμένεις πολλά από σπασμωδικές και περιστασιακές καταστάσεις. Θέλει σχέδιο που να σε βοηθάει, θέλει βήματα σταθερά και εφικτά, θέλει βοήθεια στα δύσκολα. Αν θες να αποφύγεις τις «στραβοτιμονιές» , το χάσιμο των χρόνων και τις συνεχείς απογοητεύσεις , πάρε την απόφαση ότι από εδώ και πέρα η Ανάπτυξή σου δεν θα είναι κάτι αφημένο στη μοίρα του αλλά θα το κατευθύνεις σκόπιμα, συνειδητά και ενεργά.

Εκμεταλλεύσου την προσφορά του μήνα (-30%) και γίνε μέλλος μιας Ομάδας Ανάπτυξης του SuccessMnetor. Μην χάνεις χρόνο ελπίζοντας ότι κάπου, κάπως, κάτι θα γίνει και θα τα καταφέρεις. Γλύτωσε από το χάσιμο του χρόνου, τις επαναλαμβανόμενες απογοητεύσεις και τους πονοκέφαλους.

Επένδυσε στον εαυτό σου και η ανάπτυξη θα έρθει. Και θα σε οδηγήσει στους στόχους που επιθυμείς αλλά δεν έχεις καταφέρει να πλησιάσεις.

Δράσε τώρα .. η αναβλητικότητα και οι λάθος πρακτικές δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα.

Γράψε ή επικοινώνησε τώρα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 6945 954564.

SuccessMentor Growth Groups, Ιούνιος 14.

Γιάννης Αραχωβίτης
SuccessMentor

Διαβάστε ακόμη:

Το γέλιο κάνει την διαφορά!!!

gelioΤο γέλιο είναι ευφυΐα, όπως και η διαφοροποίηση των καταστάσεων, δείχνει εξυπνάδα και πάνω απ’ όλα δείχνει μια ανέμελη ψυχή. Όποιος ξέρει να γελά, γελά με την ψυχή του και ξέρεις γιατί δεν γελούν όλοι με την ψυχή τους; Γιατί δεν έχουν όλοι ψυχή. Η έλλειψη του γέλιου, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των ά-ψυχων. Δεν μπορούν να γελάσουν από την καρδιά τους, γιατί στα άψυχα όντα το τσάκρα της καρδιάς, δεν υπάρχει, και το γέλιο είναι υπόθεση καρδιάς. Επίσης είναι γνωστό πως μονάχα ο βλάκας είναι ανίκανος να γελάσει με την καρδιά του.

Περισσότερα

Ακόμα μια ευκαιρία στην ζωή!

zoiτου Γιάννη Αραχωβίτη

Αγαπητέ φίλε (η), κάθε μέρα ο ήλιος ανατέλλει και με το μαγικό ουράνιο ταξίδι του προκαλεί προβλέψιμες και απρόβλεπτες εκδηλώσεις ζωής που επηρεάζουν τον μικρόκοσμο και τον μακρόκοσμό μας. Είμαστε βέβαιοι ότι κάπου σε αυτόν τον κόσμο ένα λουλούδι θα ανθίσει, ένα φύλο θα αλλάξει χρώμα, ότι το κύμα του ωκεανού θα έρθει και θα αποσυρθεί. Και σε κάποιο άλλο σημείο, η μητέρα Γη αποφασίζει να ανοίξει τα σωθικά της, προκαλώντας ηφαίστεια και σεισμούς, προκαλώντας πρόσκαιρο πόνο και πανικό, ωθώντας τους ανθρώπους να ψάξουν καλύτερες συνθήκες επιβίωσης και να ανέβουν σε νέα, ψηλότερα επίπεδα ύπαρξης.

Περισσότερα

Μη ξεχνάτε να κατεβάζετε το ποτήρι!

glass-in-handOι φοιτητές παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον το μάθημα για τη διαχείριση του άγχους,
όταν ο καθηγητής έπιασε ένα ποτήρι και το σήκωσε ψηλά.
Όλοι φαντάστηκαν ότι θα έκανε τη γνωστή ερώτηση: «Είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο;».
Αντ' αυτού, με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ρώτησε:
« Πόσο βαρύ είναι αυτό το ποτήρι με το νερό; »

Οι απαντήσεις, που έδωσαν οι φοιτητές, κυμάνθηκαν από 200 μέχρι 600 γραμμάρια.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software