Ένα χέρι βοηθείας!!!

helpΓιάννη Αραχωβίτη (www.SuccessMentor.gr)

Η αγάπη δε μετριέται με τα "σ' αγαπώ" που λες. Μετριέται με τα "επειδή σ αγαπώ" που κάνεις.

Σήμερα είναι μια ασυνήθιστη μέρα επειδή δεν την έχεις ξαναζήσει. Και δεν πρόκειται να την ξαναζήσεις. Κάνε σωστή χρήση αυτής της ευκαιρίας. Δώσε ένα χαμόγελο στον περαστικό, πες μια καλημέρα. Πες ευχαριστώ και έκφρασε την ευγνωμοσύνη σου σε όσους σου ομορφαίνουν την ζωή. Δώσε ένα χέρι βοηθείας σε κάποιον που έχει προβλήματα και χρειάζεται συμπαράσταση. Πες μια καλή κουβέντα, ενθάρρυνε κάποιον απογοητευμένο, βάλε νερό στο αδέσποτο του δρόμου. Πότισε τα λουλούδια σου. Μοιράσου κάτι δικό σου με κάποιον άλλο.

Γίνε φίλος της σελίδας μας!!! Δωρεάν άρθρα, δώρα, προσφορές!!!

Επίσης: Οι καιροί καλούν για Δράση!!!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα ελληνικά startups με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση

startupsΗ έκρηξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια, δεν χωρά αμφισβήτηση. Αν και το ρεύμα των startups ξεκίνησε ως ευκαιρία απεγκλωβισμού από την οικονομική κρίση, σήμερα οι νέες επιχειρήσεις αποτελούν την ατμομηχανή της δημιουργικότητας, προσελκύοντας όλο και υψηλότερα επενδυτικά κεφάλαια στους γύρους χρηματοδότησης.

Περισσότερα

Είσαι αυτό που κάνεις

Είσαι αυτό που κάνεις

-του Γιάννη Α. Αραχωβίτη

Το χτίσιμο καλών συνηθειών είναι πιο σημαντικό από την απόκτηση κάποιων επιπλέον εργαλείων, τίτλων και "τεχνασμάτων".

Το να μάθεις μια νέα γλώσσα, το να γίνεις πιανίστας, το να βελτιώσεις την απόδοσή σου στα μαθήματα είναι ένας μακρύς Μαραθώνιος και όχι μια κούρσα των 100 μέτρων. Για αυτό και χρειάζεσαι "καύσιμα" μεγάλης διάρκειας.

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικα (αγιοβασιλιάτικα) δώρα

Χριστουγεννιάτικα (αγιοβασιλιάτικα) δώρα

Χάρισε εμπειρίες, όχι αντικείμενα!

Όλοι μας ξέρουμε ότι τα χρήματα δεν σε κάνουν από μόνα τους ευτυχισμένο. Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό; Ίσως γιατί τα ξοδεύουμε σε λάθος πράγματα. Πράγματα που απλώς γεμίζουν τα σπίτι μας, τα ράφια μας, το γκαράζ μας, το δάχτυλά μας, τα αυτιά μας κ.λ.π. Δυστυχώς όλα αυτά δεν μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους.
Μα γιατί;

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software