Και κάθε μέρα κάντο σκοπό στη ζωή σου, βάλτο στόχο να μοιράζεις αγάπη απλόχερα

heartΓιατί ότι δίνεις, επιστρέφει σε σένα. Ότι σπέρνεις, θερίζεις. Η αγάπη είναι που κάνει τη διαφορά στη ζωή και σίγουρα μπορεί να την κάνει και στην δική σου.

Υπάρχουν χιλιάδες ευκαιρίες να εκφράσεις, να δείξεις την αγάπη σου προς τους άλλους και στον εαυτό σου. Δείξε αγάπη και προς τα άλλα πλάσματα του θεού , προς την φύση, την θάλασσα, τον ουρανό. Γιατί ευτυχισμένος στη ζωή είναι αυτός που αγαπάει πολλά πράγματα με πάθος.

Γίνε φόλος στη Σελίδα μας, κάνε Like https://www.facebook.com/pages/Success-Mentor/180718888790068 (άρθρα , δώρα & προσφορές)

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να τα βγάζετε πέρα με αρνητικούς & μισητές ανθρώπους

negative-blog-commentsΠροχθές πήγα στη τράπεζα για να ανοίξω έναν εταιρικό λογαριασμό για τη καινούρια μου δουλειά (επέκταση, στη πραγματικότητα).

Ο διευθυντής του υποκαταστήματος με ρώτησε «Τι καλές δουλειές» ξεκινάς.. «Τίποτα κάποια επέκταση κάνω στις δραστηριότητες μου. Κάποια βιβλία, σεμινάρια κ.λ.π.»

Τα μάτια του έλαμψαν «Μπράβο! Σπουδαία!! Πάντα ήθελα και εγώ να κάνω κάτι δικό μου. Δεν παραπονιέμαι , καλή και η δουλειά στη τράπεζα αλλά πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι δικό μου»

Περισσότερα

Ένα χέρι βοηθείας!!!

helpΓιάννη Αραχωβίτη (www.SuccessMentor.gr)

Η αγάπη δε μετριέται με τα "σ' αγαπώ" που λες. Μετριέται με τα "επειδή σ αγαπώ" που κάνεις.

Περισσότερα

Μια όμορφη περιπέτεια

Μια όμορφη περιπέτεια

Πραγματικά η ζωή είναι μια περιπέτεια και εξαρτάται από εμάς πώς θα τη ζήσουμε. Το περιβάλλον είναι κάτι απρόβλεπτο και σε μεγάλο βαθμό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Πάντα υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, του απρόσμενου, της κρίσης. Το ΠΩΣ αντιδράμε σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι κάτι που με προσπάθεια, υπομονή και αποφασιστικότητα μπορούμε να το δουλέψουμε και να το κάνουμε αποφασιστικό σύμμαχό μας.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software