Η Άνοιξη θα Έρθει!!!

nerudaτου Γιάννη Αραχωβίτη (SuccessMentor)

Υπάρχουν άνθρωποι , μίζεροι και μοχθηροί, που η βασική τους επιδίωξη, το καθημερινό τους έργο είναι να γκρεμίζουν ότι οι άλλοι προσπαθούν με κόπο να χτίσουν.

Λες και εκτελούν εντεταλμένη εντολή, πυροβολούν το κάθε τι θετικό, γόνιμο και ελπιδοφόρο. Με κύριο όπλο τους την λασπολογία, την απαξίωση και τον ωχ μωραδερφισμό προσπαθούν να πνίξουν την άνθιση και την ανάπτυξη των υγειών δυνάμεων που προσπαθούν να φέρουν την άνοιξη σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής. Για αυτούς τα πάντα είναι ανάξια προσπάθειας, καταδικασμένα να αποτύχουν, μια από τα ίδια.

Και όταν τους ζητήσεις την δική τους πρόταση, σηκώνουν του ώμους και μουρμουρούν ότι δεν είναι δική τους δουλειά να βρουν ή να προτείνουν λύσεις. Προφανώς είναι πολύ απασχολημένοι με το γκρέμισμα.

Όμως «Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη!» έλεγε η συγχωρεμένη η μητέρα μου. Και όση μαυρίλα και  απαισιοδοξία και να φτύσουν , το φως θα λάμψη. Η άνοιξη θα έρθει. Γιατί «Στο τέλος το καλό νικά». Κλείσε τα αυτιά στους αρνητές. Γύρνα την πλάτη στους «φιλόσοφους» του καναπέ και των πληκτρολογίων. Έχεις πολύ φως και πολλά άνθη να δώσεις στο κόσμο. Ο κόσμος χρειάζεται το ταλέντο σου, την ομορφιά σου, το άρωμά σου. Μην αφήσεις τους «έμπορους της απαισιοδοξίας» να σε αποτρέψουν από το να βρεις και να εκφράσεις τον πραγματικό εαυτό σου, και να προσφέρεις τα δώρα σου στην ανθρωπότητα.

Κάνε «Like» στη Σελίδα (άρθρα, ενημέρωση, προσφορές)

Διάβασε επίσης .. Συνήθειες = Σιδηροδρομικές γραμμές!!

-κοινοποίησε, γνώρισέ μας σε φίλους -

Διαβάστε ακόμη:

Ακολούθησε την καρδιά σου

Ακολούθησε την καρδιά σου

"Το να είσαι ο εαυτός σου σε ένα κόσμο που συνεχώς προσπαθεί να σε κάνει κάτι άλλο είναι η μεγαλύτερη επιτυχία"- Ραλφ Έμερσον

Ζούμε σε ένα κόσμο γεμάτο από δυναμικές, από στερεότυπα, από επιρροές και προσδοκίες. Το να μείνεις ανεπηρέαστος είναι αδύνατο. Το να μάθεις να το αντιμετωπίζεις και στο τέλος να κάνεις αυτό που σου λέει και θέλει η ψυχή σου είναι μεγάλο πράγμα. Μάθε να χαράζεις τη δική σου πορεία.

Περισσότερα

Μην κάνετε αχρείαστες και άστοχες συγκρίσεις!!!

fruitsτου Γιάννη Αραχωβίτη

Ένας κόρακας ζούσε στο δάσος και ήταν απολύτως ευχαριστημένος με την ζωή του.
Αλλά μια μέρα είδε έναν κύκνο.
-« Κοίτα πόσο άσπρος είναι» σκέφτηκε, «και εγώ τόσο μαύρος, σαν την μαύρη νύχτα.. θα πρέπει να είναι το πιο ευτυχισμένο πουλί στο κόσμο».

Και πήγε και είπε τις σκέψεις του στον κύκνο.
-«Ξέρεις», του απάντησε ο κύκνος, «ένοιωθα ότι ήμουν το πιο ευτυχισμένο πουλί μέχρι που είδα ένα παπαγάλο που είχε δυο χρώματα. Νομίζω ότι ο παπαγάλος είναι το πιο ευτυχισμένο».

Περισσότερα

Ζήσε το σήμερα!!

dalai-lamaΣυχνά χανόμαστε στην άβυσσο της άγνοιας, του μη συνειδητού. Πολλές φορές μας δεν αντιλαμβανόμαστε τις ευλογίες και την σημαντικότητα του τώρα. Είναι σαν να προτιμάμε να είμαστε κάπου αλλού κάνοντας κάτι άλλο, λες και ζούμε σε μια άλλη μακρινή χρονικά στιγμή, πολλές ώρες εμπρός ή πίσω από τους Τωρινούς κτύπους του ρολογιού. Ξεχνάμε ότι ο μεγάλος κίνδυνος της ζωής δεν είναι κάποιος μακρινός θάνατος αλλά μια ζωή αποκομμένη από το παρόν.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software