Πρωινή επιλογή!!!

birdsΈξω από το υπνοδωμάτιό μου υπάρχουν καμιά δεκαριά δέντρα. Το τι γίνεται κάθε πρωί από το κελάδημα των πουλιών δεν περιγράφεται. Κάποιος μπορεί να μουρμουρίσει και να πει "Ωχ μωρέ , δεν με αφήνουν να κοιμηθώ!" , κάποιος άλλος "Τι όμορφος τρόπος να ξυπνάς" και κάποιος άλλος "Πόσο χαίρομαι που μπορώ και τα ακούω για άλλη μια μέρα"!

Με τι σκέψεις ξεκινάς τη μέρα σου, με τι εικόνες στο μυαλό σου, σε επηρεάζουν για τις επόμενες ώρες. Μια καλή αρχή βοηθάει να νοιώσεις καλύτερα και να είσαι ελκυστικός και ευχάριστος. Κάνε μια επιλογή που να σου δίνει ενέργεια, διάθεση, λάμψη.

Γιάννης Αραχωβίτης (SuccessMentor)

Κάνε τις αλλαγές που πρέπει!!!

Διαβάστε ακόμη:

Κάνε αυτό που αγαπάς!

Κάνε αυτό που αγαπάς!

Προφανώς και όλοι οι άνθρωποι, αν ήταν στο χέρι τους θα επέλεγαν να κάνουν (επαγγελματικά) κάτι που πραγματικά αγαπάνε. Η αλήθεια, όμως, είναι, ότι ελάχιστοι κάνουν αυτό που πραγματικά αγαπούν. Για διάφορους λόγους, η πλειοψηφία των ανθρώπων καταλήγει να ασχολείται με κάτι που καμία σχέση δεν έχει με αυτό που ονειρεύονταν ή επιθυμούσαν οι ίδιοι να σπουδάσουν.

Περισσότερα

Που είναι ο εχθρός;

exthrosτου Γιάννη Αραχωβίτη

Λέγεται, ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, αυτοί οι ατρόμητοι πολεμιστές, ποτέ δεν ρωτούσαν πόσοι ήταν οι εχθροί, αλλά που ήταν.
Αυτό δείχνει, σε μεγάλο ποσοστό, την στάση τους απέναντι στον πόλεμο και τους κινδύνους.

Ο περισσότερος κόσμος όμως, με το που αντικρίζει μια δυσκολία ή ένα εμπόδιο, τις περισσότερες φορές ψάχνει λόγους για να μην το αντιμετωπίσει.
Την μία κάνει ζέστη, την άλλη κρύο, την παρ’ άλλη είναι ενωρίς, αργά, περισσότεροι και ούτω καθ’ εξής.

Περισσότερα

Συγκεντρώσου στο νέο….

sokratisτου Γιάννη Αραχωβίτη  (SuccessMentor)

"Το μυστικό της αλλαγής, είναι να συγκεντρώσεις όλη σου την ενέργεια, όχι στο να μάχεσαι το παλιό, αλλά να παλεύεις να χτίσεις το νέο" –Σωκράτης

Πολλές φορές, πολλοί από εμάς ξοδεύουμε πολύ ενέργεια, χρόνο και προσπάθεια στο να παλέψουμε τα κακώς κείμενα. Εστιάζοντας όμως σε μια ατέρμονη «μονομαχία» με το παλιό εξαντλούμαστε. Μένουμε χωρίς καύσιμα για την ανηφόρα της αλλαγής. Η αλλαγή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί σκληρή προσπάθεια, συγκέντρωση πνευματικών, νοητικών και φυσικών δυνάμεων. Και όλα αυτά τα εφόδια θα πρέπει να κατευθύνονται και να επενδύονται με σκοπό στην αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε, στη νέα κατάσταση που πρέπει δημιουργήσουμε, στο νέο εαυτό μας που θέλουμε να δούμε.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software